Van megint pár felismerendő motor!

2018.05.30. 11:37
24 hozzászólás

Az előző feladvány véget ért, megvan az öt nyertes, viszont a Harley-Davidson forgalmazója volt annyira jó fej, hogy a túljelentkezésre tekintettel újabb öt darab páros jegyet küldött az Open Road Fest szerdai napjára (június 6.).

Hogy az egyik a tiéd legyen, három jó válaszra van szükség.

A feladat pedig: van három kép, amelyeken egy-egy Harley-Davidson eleme látszódik. Ismerd fel, hogy melyik motorról vannak, és írd meg kommentben. Arra figyelj, hogy bizonyos alkatrészeket több típusra is szereltek, viszont minket az érdekel, hogy a képen KONKRÉTAN milyen motor látható.

Ha át is akarod venni a nyereményt, akkor olyan névvel kommentelj, amit működő e-mail címmel regisztráltál, mert azon keresztül fogjuk felvenni veled a kapcsolatot, és mondjuk el, hogyan tudod átvenni a nyereményed. Ezzel összefüggésben az adatvédelmi szabályzatunk itt találod. (röviden: nem szpemmelünk, nem adjuk el, nem trógerkedünk vele, miután értesítettünk, eltávolítjuk a rendszerből).

Íme a három felismerendő motor:

KÉP 1
KÉP 1
KÉP 2
KÉP 2
KÉP 3
KÉP 3

A határidő június 1., péntek, 12:00.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.