Guruljunk egyet a Börzsönyben

2018.06.16. 16:49
0 hozzászólás

Egy hét múlva, 2018. június 23-ra az ATNO Forge-os/Öntödés srácok szerveznek egy hangulatos túrát, mi pedig becsatlakoztunk hozzájuk, és nyugodtan gyertek ti is. Jó lesz. Nem megyünk messzire, a Börzsönyben gurulunk egy lazát, megebédelünk, időnként megállunk dumálni, illetve ki lehet próbálni a KTM és a Husqvarna újdonságait, vagyis a KTM 790 Duke-ot és a Husqvarna Vitpilen és Svartpilen 401-et.

043 mm 180510 ktm-790-duke press-launch bratislava  94i5127 pete

A túra jövő szombaton, 2018. június 23-án, reggel kilenckor az Öntödétől indul, és este hat-hét körül ér véget a Totalcar rendhagyó, Múzeumok Éjszakája Parkoló Parádéján , az Aeropark Repülőgép Múzeumnál.

Bárki részt vehet, akinek a motorja képes a folyamatos 90-es tempóra, a részletekért kattints az ATNO Forge Facebook oldalára - a felmerülő kérdésekre ott kaptok választ, a jelentkezés csütörtökig tart.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.