Aki jobban motorozik, jobban is élvezi a motorozást

2018.07.03. 08:07

Az idei Totalbike tréning 2018. július 15-én (vasárnap) lesz a Hungaroring Tanpályán. Három csoport lesz, kettő délelőtt, és egy délután - a délelőtti tréningek két-két órásak, a délutáni pedig négy órán át tart, ennek megfelelően alaposabb, több gyakorlatot tartalmaz. A rövidebb képzést azoknak ajánljuk, akik még nem voltak vezetéstechnikai tréningen, és belenéznének, hogyan is néz ki egy ilyen, míg a délutánin nem csak a kezdők, hanem a már sokat látottak is tanulhatnak ezt-azt. Ha érdekel, hogyan zajlik egy ilyen oktatás,  olvasd el a legutóbbi TB Tréningről szóló cikkünket.

IMG 3173

A helyes féktechnika és az ellenkormányzásos elkerülés, valamint a szlalom és a kanyartechnikák adják a délelőtti képzés tananyagát, míg a délutániak ugyanezzel kezdenek, de aztán alacsony sebességű, precíz manőverekkel és lejtős/emelkedős gyakorlatokkal képezzük tovább őket - illetve délután kinn leszünk mi is a szerkesztőségből motorozni egy kicsit, illetve szükség esetén besegítünk, válaszolunk a felmerülő kérdésekre.

Látod mi a hiba a képen? Ha nem, akkor érdemes eljönnöd
Látod mi a hiba a képen? Ha nem, akkor érdemes eljönnöd

A délelőtti képzések 10 ezer forintba kerülnek, a délutáni EXTRA csoportba pedig 18 ezerért tudtok jelentkezni.

Arra figyeljetek, hogy a tréningen csak védőfelszerelésben vehettek részt, tehát bukósisak, kesztyű, motoros csizma vagy bakancs, motoros kabát, és protektoros nadrág - vagy farmer + motoros térdvédő - kötelező. Ha valami hiányzik, a helyszínen tudtok bérelni.

Itt tudtok regisztrálni!

Ha jöttök, érkezzetek pontosan, vagyis a tréning kezdete előtt fél órával már legyetek ott a Hungaroring bejáratánál - vagyis ha a reggel kilences csoportba érkeztek, akkor 8:30-ra érkezzetek meg.

Nem az a lényeg, hogy milyen motorod van, hanem hogy mennyire tudod kezelni
Nem az a lényeg, hogy milyen motorod van, hanem hogy mennyire tudod kezelni