Szerencse is kell, de a tudásra azért jobb építeni

2018.07.14. 11:54 Módosítva: 2018.07.14. 11:54
5 hozzászólás

A Totabike robogós tréningre annyi pozitív visszajelzés érkezett, hogy idén is lesz, egészen pontosan július 21-én, szombaton, a helyszín változatlan, ezúttal is a Hungexpo területén tartjuk az oktatást.

Karotta felméri, mennyire nézte el a féktávot
Karotta felméri, mennyire nézte el a féktávot

Minden ugyanúgy zajlik, mint tavaly: négy csoport lesz, kettő délelőtt és kettő délután, a részvétel pedig 9000 forintba kerül. Az egész egy rövid elméleti résszel kezdődik, aztán egyből jönnek a gyakorlati feladatok - a motorozás ilyen, nem lehet fotelből megtanulni. Az idő rövidsége miatt két gyakorlatsorra koncentrálunk: az egyik a haladásról szól, ide tartozik a kanyartechnika és a manőverezés, amik egyben jelentik a motorkezelés alapjait és magasiskoláját, a másik rész pedig arról fog szólni, mit kell tenni, ha beüt a baj, tehát a helyes vészfékezés és a villámgyors kitérés technikáit sajátíthatjátok el.

A kezdés időpontja előtt fél órával kell megérkezni, a kettes kapun behajtva, a D pavilont megkerülve juthattok el az A pavilon mögötti parkolóba, ahol a tréning is lesz. Nagyon fontos, hogy a tréningen kötelező a védőfelszerelés viselése, és kizárólag automata váltós robogóval vehettek részt rajta. A köbcenti nem számít, 50-től 800-ig bármivel jöhetsz.

Az oktatást a Hungaroring Motoros Akadémia oktatói tartják, elég nagy gyakorlatuk van ebben, felismerik, hogy mit csinálsz rosszul, és segítenek kijavítani a rossz beidegződéseket.

REGISZTRÁLJ! ITT KELL!

Aki úgy gondolja, tenne valamit magáért és a biztonságáért, az jöjjön, nem fogja megbánni. Vagy mondok jobbat: ha van robogózó hozzátartozód, aki fontos számodra, küldd el a tréningre!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.