2018.07.19. 13:42

Ha 2017 slágere a Despacito volt, akkor az idei évé a vezetéstechnikai tréning. Boldog-boldogtalan oktatást tart, és ami a jó hír, hogy szemmel láthatóan van is rá kereslet. És az a helyzet, hogy van is rá szükség, az utcán nézelődve lehangoló dolgokat látni - krumpliszsákként, a motort nem irányító, hanem ballasztként megülő vezetőket, a lábtartón sarokkal támaszkodó szerencsétleneket, mindennemű tudatosságot nélkülöző vakrepüléseket. Mindenkinek jár az elismerés, aki belátja, hogy van még mit tanulni, és tesz is érte.

Nem maradtál le semmiről

Ha a motoros tréninget kihagytad, még van egy esély: most hétvégén lesz a robogós tréningünk, ahol még vannak szabad helyek!

Igazán jól megtanulni motorozni nagyon hosszú idő, de négy óra alatt is látványos eredmények születtek - volt olyan, aki fél Európát körbetúrázta, de a szemem előtt ismerkedett meg a helyes vészfékezéssel, és voltak friss jogosítvánnyal is, akik konstatálták, hogy az autós iskolában tulajdonképpen semmit nem tanítottak meg nekik - az irányított tekintetről (oda mész, ahová nézel) korábban még nem is hallottak.

Ne gondold, hogy neked sem lehetne újat mutatni - itt egy monstre galéria azokról, akik úgy döntöttek, nem ciki a tanulás.