Angilában minden perverz megtalálja a neki való újságot

2019.02.19. 14:39
3 hozzászólás

Míg nálunk tényként kezelik, hogy a nyomtatott újság már halott, és csak különcök olvasnak papírról, addig nyugaton megéri hajszálvékony rétegnek szóló, kizárólag a 80-as, 90-es évek motoros dolgaival foglalkozó lapot indítani. A Retro-RR megjelenése egyértelmű üzenet a világnak: eddig a 60-és és 70-es évek volt a menő, most viszont ideje rehabilitálni a 80-as és 90-es éveket is, elvégre ez volt a Superbike aranykora.

A Retro-RR negyedévente jelenik meg 132 oldalon, gusztusos gerinckötéssel, és a tartalomjegyzéket átfutva igéretes olvasnivaló, az első számban régi és érdekes motorok (pl. 1989-es ZXR750 H1, Harley VR1000, Honda RC30) tesztjei mellett megemlékeznek legendás versenyekről (MotoGP, Superbike, BSB, Man TT), lesznek publicisztikák és portrék is (pl. Massimo Tamburini).

Angolul tudó, olvasni szerető és a múltat imádó motorbuziknak kötelező olvasmány lesz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.