A mai nap hősei a Gold Winggel terepezők

2019.07.23. 15:38
9 hozzászólás

Ha a szádat még nem is hagyta el, de biztosan hallottad már a mondást, hogy minden motor terepmotor, csak megfelelően kell használni. Ezt a tézist erősíti meg az alábbi videó, amin két különc veterán, 1100-as Honda Goldwingeken terepezik. A csúcspont pedig az, amikor egy Husqvarna endurón ülő ember veszi őket, és szemmel láthatóan a Gold Wingek nem tartják fel a Husqvarnát. Bár unalmas onboardnak indul, érdemes végignézni, mert néhol határozottan durván mennek, és nem csak ahhoz képest, hogy Gold Wing van alattuk.

A csapatás a Washington Backcountry Discovery Route-on zajlik, ami egy 951 kilométeres túraút a Cascade-hegységen keresztül - az első szakasz sűrű erdőkben és vulkanikus hegyek között megy, majd a táj fenyvesekbe vált, a végén pedig klasszikus magashegyi körülmények között vezet. Körülbelül 5-6 napos, nagyrészt offroad kirándulásról van szó, amelybe június és szeptember között ajánlott belevágni - egyébként könnyű fennakadni a behavazott hágókon.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.