Ilyen egy kör azon a versenyen, ahol egyáltalán nincs bukótér

2019.11.22. 11:56
0 hozzászólás

A hétvégén ment le a Macau GP, amely még a Man TT-nél is aggasztóbb, ugyanis nem arról van szó, hogy sok helyen nincs bukótér, hanem EGYÁLTALÁN nincs bukótér, ha hibázol, mindenképpen nekicsapódsz a falnak. Tempó viszont van.

macau onboard

Hogy mennyire aggasztó az egész, az nem feltétlenül jön át a fotókon, viszont a svájci Man TT-menő Horst Saiger feltöltött egy onboard videót, amiből azért átjön a lényeg.

A videón a huszonháromszoros Man TT győztes John McGuinness mögött megy egy kört, és érdemes néha rápillantani a Yamaha órájára - ahol eleve 8000-től kezdődik a fordulatszámmérő, és ha úgy van, a sebesség simán belenyal a 250-be is.

Az idei Macau GP-t két piros zászló után lefújták, McGuinness pedig végül nem tudott indulni, mert a warm up után a Panigale V4 R-je műszaki hibát dobott, pedig a harmadik rajtkockából kezdhette volna meg a futamot. Saiger végül a hetedik lett - győztesnek utólag Michael Ruttert hozták ki, aki Twitteren elnézést is kért Peter Hickmantől.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.