Kemény versenypózzal a Man TT egy darabjáért

2022.10.06. 15:42

A Man-szigeti TT a világ egyik legkeményebb motorversenye, igazi megszállottnak kell lenni ahhoz, hogy vállald a kockázatot, és rajthoz állj: a vastökű hősök a kőfalaktól milliméterekre suhannak el nyélgázon, és sajnos rendszeresek a halálos balesetek, amelyek miatt évről évre felerősödnek a TT jövőjét firtató kérdések. Guld Péter kollégánk rendszeresen visszatér a szigetre, ahonnan ilyen zseniális beszámolókat és képeket hoz haza:

Idén azonban hozott valami mást is: három Monster-pólót, amelyeket aláírt a Man TT élő legendája, John McGuinness, aki mindeddig 19 különböző esztendőben állt rajthoz a viadalon, és minden kategóriát figyelembe véve 23 győzelmet tudhat magáénak. Ezeket a pólókat nem tartotta meg magának, most a Mohó Hiéna odújában várják, hogy valaki megszerezze őket. Ráadásként pedig Guld kolléga saját TT-s képeslapja is bekerül a csomagba, természetesen dedikálva.

Hogy mindezért mit kell tenni? Íme, a feladat:

Készíts magadról egy fotót, amelyen igazán kemény versenypózba vágod magad, és amelyen látszik, mennyire öldöklő küzdelem folyik a másodpercekért. DE! Itt jön a csavar. Véletlenül se motorra ülj, hanem valami minél abszurdabbat válassz: lehet műanyag nyuszimotor, lehet a gyerek hintalova, a kanapé karfája, vécécsésze – szóval bármi. A Totalbike és Totalcar zsűrije az elvetemültséget, az ötletet és az elszántságot fogja díjazni, így az a tippünk, hogy a beöltözést se spórold el!

A fotót töltsd fel bármilyen megosztóra, a linket pedig ez alá a poszt alá (ne a Facebookra, hanem ide) másold be, hogy mi is meg tudjuk nézni. A határidő vasárnap éjfél, vagy ha úgy tetszik, a vasárnapról hétfőre forduló 0 óra 0 perc. A zsűri három győztest választ majd.

Ha John McGuinnessről olvasnál, itt találod a nyáron készült interjúnkat:

Amennyiben a Man TT világa érdekel, íme, a Fotelmotoros vonatkozó adása: