Eredményhirdetés: tiétek a McGuinness által dedikált póló

2022.10.11. 11:59

Különleges koncokat őrizget a szerkesztőség egyik eldugott odújában a Mohó Hiéna: Guld Péter kolléga hozott a Man TT-ről három pólót, amelyeket nem más mint az élő legenda, John McGuinness írt alá. Mi pedig versenyt hirdettünk, kerestük a legjobb versenypózt, de kritérium volt, hogy igazi motorra senki ne üljön. Elég erős pályamunkák érkeztek, a zsűrinek nem volt könnyű dolga. Olyannyira, hogy két körös szavazást kellett megejtenünk. Nézd végig a képeket, aztán görgess tovább az eredményekért.

Az első hely szoros küzdelemben bandris11-nek jutott, aki egy igazi versenyjelenetet alkotott meg, az éles jobbosban éppen a robotfűnyírót előzi külső íven, megvan a raceface, ő maga pedig egy porszívóhajtású gördeszkával hasít, Laokoónként küzd a rátekeredő csővel, egyik kesztyűje a motorozáshoz, a másik a takarításhoz ideális. Azt az egyet nem tudjuk, hogy végül ki nyerte az összecsapást.

A második helyen először hármas holtverseny alakult ki, de mivel nekünk összesen három pólónk van, újabb szavazás indult, immár csak ezzel a három pályamunkával. Így másodiknak KevinBalogh94 futott be, aki a dragster stílust választotta, van rendes térdvédő, bukósisak és bőrjakó, a partvisnyél pedig elsőrangú kormány, minden elismerést megérdemel ez a hasalós kompozíció is.

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára kocos82 állhat fel, aki egy műanyagmotort (robogót?) használt a feladathoz, és szépen csúsztatja is a kanyarban a gépet, még az ív is egész jónak tűnik, van dinamikája a mozdulatlanságának.

A győztesektől azt kérem, írjatok nekem egy e-mailt a pólóméretetekkel a lendvaizs@mail.totalcar.hu címre. Mondjuk a pólóméretet nem biztos, hogy figyelembe tudjuk venni, de ha véletlenül mindhárman különbözőt hordtok, szerencsétek lehet. A további részleteket az átvételről pedig egyeztetjük.

A többiek se keseredjenek el, szinte mindenki kapott szavazatot a szigorú zsűritől, és tényleg köszönjük, hogy velünk játszottatok, igazából mindenkinél meg tudtuk volna indokolni, miért érdemelné meg a nyereményt. Legközelebb is gyertek, jó móka volt!