2012.03.23. 07:15

Üdvözlöm!

Van egy simson s51-es vasam és a következök a tünetek: hidegen-melegen pöcc-röff, szépen jár de menet közben max gázhatár felé mintha valaki huzná a motort visszafelé! Egy kis szivató huzásával ujból elkezd menni! Mi lehet az oka! (72-es főfuvóka van benne)

László

Kedves László!

A megfelelő főfúvóka önmagában még nem jelent semmit, mert ha például a benzinszint az úszóházban alacsony, akkor hiába a jó méretű fúvóka, a motor nagy terhelésen, nagy fordulaton nem megy. Én egy karburátor tisztítást javasolok, különös tekintettel a főfúvókára, valamint ellenőrizd le a benzincsap jó átfolyását is, nehogy az tréfáljon meg.

Ellenőrizd a benzinszintet majd rakd össze a karbit és próba. Ha továbbra sem jó, fent elfogy, akkor próbálj bele egy 75-ös főfúvókát, de azt hiszem arra már nem lesz szükség.

Üdv. Motordoktor

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.