Kerékfűzés

2002.04.04. 10:44

Elkezdtem. Addig nem is volt nehéz, míg minden küllő a helyére került. Aztán elgondolkoztam, hogyan is tovább, hogy excentrikus se legyen, és nyolcas se legyen benne.

 
   
   

Nemrégiben szereztem pár öreg motort (Pannónia, Danuvia). Szeretném felújítani őket, s ha lehet, akkor én csinálnék minden velük kapcsolatos munkát. Kereket azonban még nem fűztem. Elkezdtem, addig nem is volt nehéz, míg minden küllő a helyére került. Aztán elgondolkoztam, hogyan is tovább? Hogyan kell csinálni, hogy excentrikus se legyen, nyolcas se legyen benne, meg oldalra se lógjon ki az agy? Szóval hogy jó legyen.

Ezzel a problémával legjobb szakemberhez fordulni! Sok munkától és idegességtől kíméled meg magad. Érdemes megpróbálni kerékpárszervizeket, nekik nagy gyakorlatuk van benne. Ha megírod merre laksz, próbálok küldeni közeledben lévő szakember elérhetőségét.

Írd meg emailben motordoktorunknak, milyen motorod van (márka, típus, évjárat), és mik a tünetek. Ha lehet, használj ékezeteket, és ne küldd el többször a levelet!

A választ postafordultával MOTORDOKI rovatunkban olvashatod. Természetesen csak a problémák egy része orvosolható távgyógyításos módszerrel, mindenki maga döntse el, milyen mélységig mer beletúrni a motorba.

Bizonyos esetekben nem ajánlatos házilag bogarászni, ilyenkor természetesen doktorunk is azt javasolja majd, hogy fordulj szakszervizhez.