Mikor kell motort venni?

2012.12.07. 06:35

Fotó: Cycle Garden

Nepperűző, szevasz. Mikor kell motort venni?

Tavasszal nehezebb alkudni mint most vagy a karácsony felveri az árakat?

Tamás

Tamás, szevasz. Akkor kell motort venni, amikor van rá pénzed.

Igen, korábban mindig azt mondtuk, hogy tavasszal kicsit magasabbak az árak, de igazából már ez sem igaz. A karácsony sem nagyon játszik bele – az utóbbi néhány év felborította a vásárlói-eladói mechanizmusokat, változtak a játékszabályok.

Ha megvan a zseton, ha együtt a della, ha feszíti a széfet a sok forint, akkor vegyél most, legfeljebb öltözz fel, mikor hazaviszed. Aki el akar adni valamit, jelen helyzetben nagyon akarja, kevesen vannak a „meghirdetem, ha elviszik nem baj, ha marad az sem baj” kategóriában.

Sokkal kínzóbb kérdés a hol és milyen motort vegyünk? A magánhirdetések néha nyűgösek, gyakran az ország másik felén találod, amit kinéztél. A kereskedők viszont rugalmasabbak mostanság, ki kell termelniük a rezsit, a beszámított használtakat náluk is érdemes megnézni – vannak olyan helyek, ahol ezekre még hosszabb-rövidebb garanciát is adnak.

Üdv

A Nepperűző

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.