Fénymásolt svájci forgalmi – elég lesz?

2013.04.03. 10:48

Kedves Nepperűző,

Kinéztem magamnak egy 175-ös köbcentis öreg endurót, eddig rendszám nélkül, hobbicélra, „ötvenes papírokkal” használták. Én szeretném forgalomba helyezni, de csak fénymásolt svájci papírjai vannak. Az eladó állítja, hogy "ez mindenre jó, mint a svájci bicska", de nekem gyanús.

Szerinted?

Matyi

Mátyás,

szerintem felejtsd el, keress egy másikat, bár tudom, hogy a rendszámos endurók piaca idehaza vicc. Ennek ellenére biztos találsz olyat, amit tényleg forgalomba helyeztek. Ha még nincs lepapírozva, saját érdekedben olyat nézz, ami az Európai Unióból származik, eredeti okmányai és származási országban kiállított kijelentési (de nem végleges kivonási) lapja van.

Fénymásolt, hiányos, sérült okmányokkal csak megszívatod magad, meg a rosszul tájékoztatott vagy szándékosan rosszul tájékoztató eladó téged.

Nepperűző

 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.