Tízmilliós ajándék, vagy téved az apósom?

2013.06.03. 12:09

Kedves Nepperűző!

Apósom évek óta magyarázza, hogy az ő romos Harley-Davidsonja 10 millió forintot ér és majd egyszer a miénk lesz. Én szkeptikus vagyok, hisz ez egy WLA, világháborús, sok készült belőle, és hiányos is. Csak az egyik kereke van, nincsen kormány, meg pár apróság.

Erősíts meg benne, hogy ez így nem ér többet egy-másfél milliónál.

Köszi:

Marci

Szevasz Marci,

az a helyzet, hogy se a kevéske civil, se a katonai WLA750 nem ér tízmilliót, semmilyen állapotában sem. Egy fellelt állapotú, hiányos, kopott roncsért én egymilliót sem adnék, hisz az alkatrészek pótlása, a restaurálás, a festés még nagyon sok pénzt emésztene fel – ráadásul a WLA már újkorában is elavult gép volt, katonai célokra nem az aktuális csúcsmodelljét gyártotta az 1903-ban alapított amerikai vállalat.

Ha szereted a kihívásokat, magyarázd el az apósnak, hogy mellékvágányon van, mutass neki hirdetési oldalakat. A legjobb, amit tehetsz, hogy megszerzed tőle, hisz minden elveszett eleme megszerezhető, szerintem még idahaza is. Veteránozni kiváló a hangulatos kéthengeres. Segítség gyanánt esetleg megkínálhatlak egy szervizkönyvvel, igaz, csak számítógépes formátumban.

Üdv

A Nepperűző