Melyik márkától kell félnem?

2015.08.12. 10:29

Üdv!

Egyik autónkat cserélem 125 ccm-es robogóra. Honda, Keeway és Kymco gyártmányok jöttek eddig számításba. Új robogót vásárolnék, természetesen mindenki a saját maga által forgalmazott márkát isteníti. Napi kb. 65-70 km-t fogom használni, városon kívül és belül is. A Honda PCX, Kymco Grand Dink és Keeway Silverblade tetszik formára, a Honda talán kicsit kisebb testű mint a többi, és a legdrágább. Mit ajánlana, akár ezek közül, akár ebben a kategóriában mást (8-900 ezer forintig)?

Köszönettel: János

Kedves János!

A három közül számomra a Keeway a kakukktojás, hiszen azzal vannak a legkevésbé jó tapasztalataim. A Honda minősége, megbízhatósága simán számíthat etalonnak, a PCX amúgy is gyakori típus itthon, a szerelők jól ismerik, tudják, hova kell nyúlni.

Kymco Grand Dink
Kymco Grand Dink

A Kymcóról szintén jó véleménnyel vagyok, a gyanúsan hangzó név jó termékeket takar, bármikor hajlandó lennék venni egyet. A Keeway viszont a tapasztalataim alapján durva minőségi szórással dolgozik - van úgy, hogy komplett szállítmány robogót először szervizbe kellett vinni, és csak utána lehetett eladni bárkinek, igaz, azok jellemzően a legolcsóbb ötvenesek voltak.

Keeway Silver Blade
Keeway Silver Blade

Üdv:

Nepperűző

Extra: érdekes utóéletet futott ez a nepperűzés, a Keeway központja cáfolta az állításokat.