Vannak érvek a Suzuki GSX750F ellen?

2016.04.28. 18:01

Kedves Nepperűző!

Hosszas keresgélés után minden jel arra mutat, hogy egy Suzuki GSX-750F-et szeretnék vásárolni (a 98 utáni "boci" lámpásat). Ennek oka, a kb. 600e Ft-ban maximalizált beszerzési ár és hogy csak japán gyártótól keresnék. Igen terjedelmes méretem (192cm, 120kg+), műszaki okok... stb. okán SV650S, TDM850, CBF500 elvetésre kerültek. Pár éve egy 1200-as Inazumám volt, így vágyom a kényelmesebb testtartásra, némi nyomatékra, amit úgy érzem a 750-es blokktól megkapok, ismerve az egyszerű technikát és a csupa pozitív népítéletet, a megbízhatóságra is számítok.

Mivel teszt és használt beszámoló alig található, így kérdezném tud esetleg valamilyen típushibáról vagy tud-e olyat, ami eltántoríthatna a vásárlástól a fenti feltételek alapján?

Esetleg egyéb ötlete lenne mi az ami hasonló kvalitásokkal rendelkezik és kiesett a látókörömből?

Válaszát nagyon szépen köszönöm előre is!

További szép napot kívánok!

Dániel

Kedves Dániel!

Ha arra vágysz, vedd meg. Azon felül, hogy nem szép és nem annyira jól vezethető, mint egy kevésbé orrnehéz, és jobb geometriájú motor, nincs baja, több elégedett tulajt ismerek, akinek esze ágában sincs lecserélnie a GSX750F-et.

Ráadásul kellően nyomatékos a blokkja, jól lehet vele tempót utazni, és 120 kiló feletti gyakorlott pilótának pedig egészen biztosan nem jelent gondot a 230 kiló körüli tömeg - ami mondjuk egy 60 kilós kezdőnek azért betenne.

Üdv:

Nepperűző

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.