125-ös robogó kétméteres magassághoz

2016.11.29. 16:58

Tisztelt Nepperűző!

Feleségemmel robogóvétel előtt állunk. 125 köbcenti lenne az ideális a jogsik miatt. A probléma ott kezdődik, hogy nejem felől szépnek kell lennie a motornak, részemről pedig vezethetőnek a két méteres testmagasságommal. Főleg városban és elővárosban használnánk. Az ár nem játszik szerepet, lehet új is, a megbízhatóság viszont fontos. Tudna valamit ajánlani nekünk? Előre is köszönettel:

Eszter és Zoltán

Kedves Eszter és Zoltán!

Emlékeim szerint a Honda PCX-en nagy ember is jól elfér, illetve a a Yamaha N-Max még olyan kialakítású, hogy alacsony és magas embernek egyaránt kiadja. A kétméteres termet egyébként a legtöbb motornál is gondot tud okozni, pláne, ha mackósabb alkattal társul. Az említett két robogó tartósságára sem szokott panasz lenne.

Honda FES125
Honda FES125

Ha azonban mégis összeakad a kormányvég a térdekkel, megoldás lehet a Honda FES125, ami egy 125-ös blokkal szerelt dívány, a helykínálata ennek megfelelően kimondottan jó, cserébe sajnos némileg lomha - valamit valamiért, közlekedni azért lehet vele. Ezek szerintem lefedik az igényeid, viszont mi van, ha a feleséged szerint egyik sem szép? Ekkor jön képbe a Piaggio Beverly 125. Szerintem nagyon szép robogó, részleteiben és összhatásában is elegáns. Megbízható típusnak ismerem, nem szokott vele gond lenni, és az üléspozíciója miatt elég magas embereknek is jó.

Piaggio Beverly 125
Piaggio Beverly 125

Üdv:

Nepperűző