2017.04.21. 11:45 Módosítva: 2017.04.21. 15:17

Kedves Nepperűző!

Városba van egy 50-esem, ami mellé csavargáshoz keresek két személynek kényelmes, jól pakolható, megbízható nagyrobogót 500 ezer és egymillió között. Bár friss A-s jogsival rendelkezem, a felhasználás miatt minimum 400 cm3-s, de ABS-es gépeket keresek: Honda Silver Wing, Yamaha Mayesty, Suzuki Burgmann. Melyik lehet a nyerő, milyen létező alternatíva van még?

Gergely

Kedves Gergely!

Egymillió alatt viszonylag kevés ABS-es nagyrobogót találni, akad ennyiért 400-as Majesty, amit nyugodtan ajánlok, nem nagy harcos a maga 34 lóerejével, de megbízható és jó robogó. Akadnak ötszázas Scarabeók, amiket kerülnék, a másik nagyobb számban felbukkanó típus a Burgman 650, ami bonyolult, némely esetben drágán javítható típus, de hatalmas itthoni rajongói bázisa van - ha neked bejön, és felkészülsz az esetleges várható költségekre, nem lesz vele gondod, részletesen itt írtunk róla.

suzuki an 650 burgman executive scooter pictures 2

Ha szerencséd van, ennyiért találhatsz jó állapotú 2005 utáni, ABS-es Yamaha TMAX-ot, ami véleményem szerint az egyik legjobb nagyrobogó, részletesen ebben a cikkben írtunk róla. Nem olcsó, karbantartása is drágább, mint egy olaszé, de minősége, dinamikája és motorozhatósága kiemelkedő.

Üdv:

Nepperűző