2018.03.30. 13:11

Kedves Nepperűző!

Nem vagyok egy motor mániás, azonban pár éve BKV-ról 125-ös robogóra váltottam, amit nem bántam meg. Sőt!

Tavaly azonban kiköltöztünk az aglomerációba, és az M0-ásra már kevés a 125-ös robogó, ugyanakkor tapasztalat hiányában fogalmam sincs, mi lenne a következő célszerszám.

Az elvárásaim: injektor, ABS, olcsó fenntarthatóság, alacsony fogyasztás, használt vételár 1 millió alatt és a 110 km/h utazó sebesség tartása ne legyen gond.

Kérem írd meg, van-e olyan robogó vagy motor, ami ezeknek a kritériumoknak megfelel, és hosszabb távon is vállalható az üzemeltetése.

Üdvözlettel:

Zsolt

Kedves Zsolt!

Van hát! Nem véletlen amúgy, hogy Olaszországban a 125-ösöket nem is engedik fel az autópályára, ahhoz ott legalább 150 köbcenti kell. Szerintem viszont az csak minimálisan combosabb egy 125-ösnél, ha néha előzni is akarsz, akkor érdemes legalább 250-est keresned. A Kymco Downtown és Xciting háromszázas változatai minden szempontodnak megfelelnek, de a te keretedből már kijön a Honda SH300i is - attól függ, hogy mi a fontosabb, a nagy kerék vagy az ülés alatti tárolórekesz mérete?

Honda CBF500
Honda CBF500

Ha mégsem robogót vennél, ennyiért találni már CBF500-at is, problémamentes, nagyon tartós modell, és volt belőle ABS-es változat.

Üdv: Nepperűző