2018.04.04. 15:07

Sziasztok!

Most fogom elkezdeni az a1-es jogosítványomat. Már a motorokat nézegetném, csak nem tudom, hogy az én 17 évemhez és 186centis magasságomhoz mi passzolna. A sport/gyorsasagi/túramotorok tetszenek, ezért más fajtát nem is nagyon szeretnék. A Honda CBR125R-t néztem ki magamnak, de amikor megláttam, hogy milyen alacsony, akkor elgondolkodtam, hogy ezt nem biztos, hogy kéne. Esetleg van valami ötletetek, hogy 186 centis lányként mégis milyen motor után nézelődjek?

Köszönöm a választ!

Betti

Kedves Betti!

A 125-ösöket úgy tervezik, hogy nálad lényegesen alacsonyabb embereknek legyenek jók. Sokra rá fogod tudni hajtogatni magad, de hirtelen csak egy jut eszembe, amelyen a magas ember sem néz ki hülyén (és nem enduró, csak majdnem), az pedig a Honda Varadero 125.

A mindenféle igénytelen retkek között ez egy kiemelkedő minőségű típus, eleve nem egyhengeres, hanem V2-es, nagyon finom járással, és elképesztő tartóssággal. Nem olcsó, fél millió alatt nincs is épkézláb darab, de se gyenge pontja, sem típushibája nincs - ha megkapja a szervizeket, elképesztő futásteljesítményre képes.

A futóműve kényelmes, nagyon praktikus, és még egyszer: magas embernek ennél jobb 125-ös nincs.

Üdv:

Nepperűző