2019.02.14. 19:11

Kedves Nepperűző!

Olyan kérdéssel fordulnék hozzád hogy milyen túra motort ajánlanál nekem, amit elég jól fel lehet pakolni, eléggé stabil kényelmes két főre, és a hosszabb út se jelent neki gondot, ha kell egy kis plusz erő, akkor tudjak még mire számítani! (173 centi vagyok 66 kg, A2-vel rendelkezem)

Köszönöm válaszodat!

Helló!

Az A2-es jogsihoz passzoló motoroknál a plusz erőről nehéz beszélni, de vegyük azt alapul, hogy egy jó túramotor kényelmes, lehet dobozolni és van szélvédelme. Ezek viszont jellemzően erősebb gépek, hiszen nagy távolságot gyorsan akkor lehet megtenni, ha van is hozzá erő. A kisebb túramotor viszonylag ritka, érdemes körülnézni, hátha akad fojtott Deauville, az ilyesmire a legjobb: nagyon kezes és megbízható, és az integrált dobozoknak köszönhetően jól is pakolható.

Honda NT650 Deauville (2003)
Honda NT650 Deauville (2003)

A másik tippem egy jó túraenduró, a Suzuki XF650 Freewind teljesítményben megfelel az A2-nek, és úgy általában egy nagyon kellemes jármű.

Üdv:

NepperűzőHirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.