Hyosung GT650 vagy Cagiva Raptor 650?

2019.07.22. 13:54

Kedves Nepperűző!

Szeretnék egy V2-est vásárolni, a kinézett típusok a Cagiva 650 Raptor és Hyosung GT650. Hyosung jobban tetszik, de félek tőle, utánaolvasva nem épp a legmegbízhatóbb darab.

Tudnál ajánlani valami megbízható V2-est? Főleg túra, esetenként homok út, de semmi komolyabb terep nem jönne szóba.

Köszönöm!

 

Kedves Zoltán!

 

A Hyosung GT650-nél kapcsolatban nem vagyok biztos, hogy jó vétel lenne. Az első széria hibája volt a leszakadó szelepek, ezt módosították és garanciában cserélték, aztán a 2006 előttiek féke elég halovány volt, és amúgy sem a futóművéről, sem a vázról nem vagyok jó véleménnyel - kicsit olyan az a motor, mintha egyszerűen hiányozna a tapasztalat a gyártónál, hogyan kell jól hangolni egy járművet.

Hyosung GT 650 S 2005
Hyosung GT 650 S 2005

 

A Cagiva Raptor 650 minden szempontból jobb választás - az SV blokk megbízható és kellemes, a váz és a futómű pedig jobb is annál, mint amit a Suzuki épített köré. Egyedüli problémát az jelenthet, ha összetöröd, ugyanis vázat, tankot, lámpát és faridomot nem olyan egyszerű találni hozzá. Viszont amíg a fényezetlen fele van lefelé, addig sokkal jobb opció, mint a Hyosung.

 

cagiva-raptor-650

Ebben a műfajban még szóba jöhet maga az SV650 is, amihez egyfelől van minden bőven, hiszen rengeteget adtak el belőle itthon is, másrészt választék is van, tehát nem csak állapotra tudsz válogatni, hanem még színre/extrákra is.

Üdv:

Nepperűző

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.