Robogóval is könnyű hülyének lenni

2018.02.15. 09:58
5 hozzászólás

Phil Atwill profi mountainbike-os (egészen pontosan downhill világbajnok), de nem csak biciklivel tud hülye lenni, hanem a robogójával is. Míg a motorversenyzők szezonon kívül kerékpározással edzenek, Phil éppen fordítva teszi. 

Atwillt az anyja nem engedte használt motorra ülni, ezért először egy kínai nyomorúságot kapott, amitől miután megszabadult, vett egy használt Aprilia RS125-öt. Az után már egyenesen jöttek az edzőmotorok, Husqvarna WR125 és Yamaha TTR, amelyekkel terepen csapatott, bevallása szerint az endurózás remekül kiegészíti a terepbiciklizést, ezért heti két-három alkalommal kijár offroadozni.

This sums yesterday up quite nicely ** @bigmacphotographydh #abiggersliceofbritishpie

PHIL ATWILL (@phil_atwill) által megosztott bejegyzés,

Most viszont nem ezek miatt írunk róla, hanem mert Instagram fiókjában rendszeresen felbukkannak bolond robogós videók, melyekben egy Piaggio Zippel huligánkodik - egy barátjától vette, aki hetvenes hengert tett rá, és nem igazán tudta működésre bírni, Atwill viszont átfúvókázta a karbit, és egyből jó lett.

PHIL ATWILL (@phil_atwill) által megosztott bejegyzés,

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.