Flexszel hadonászó félmeztelen csajok

2009.10.28. 11:07
41 hozzászólás

Közeleg az év vége. Az áruházakban megjelentek a kínai karácsonyfadíszek, a könyvesboltokban egyre több a 2010-es naptár. Az előbbit messziről elkerülöm, az utóbbiakat néha átlapozom, de mindig csalódom és sosem vásárlok. Pedig a motorgarázs és a csajos naptár olyan szorosan összefügg, mint az anyatej és a mell. Sajnos nagyon nehéz minőségi, jó nyomású és vizuálisan sem giccses kalendáriumot találni – engem nem érdekelnek a szilikonos hidrogénszőke bulák a nyálas műchoppereken.

A japán Zero Engineeringben bízhatunk. Épített gépeik letisztultak, goosneck bobbereiken nincs semmi felesleges. Ragaszkodva hagyományaikhoz, naptárjuk is hasonlatos a motorjaikhoz: kellemes mosolygó teremtések, dögös, nyers vasak és jó fotók – a képeket az amerikai motorsport-fotós, Ben Schkade készítette.

Ugyan a garázsom még nincs kész és az épített veterán versenymotor is alkatrészhalom csupán, ez az album kéne. Anyu, ha ezt olvasod, ezt kérem karácsonyra.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.