Japán motoros: van megoldás!

2010.09.03. 13:17
109 hozzászólás

Lehet, hogy nem Magyarország a világ legbiztonságosabb országa, de úgy tűnik a vendégszeretet nem felejtettük el. A héten kétszer is írtunk Kunióról, a japán világutazóról, akinek pont Budapesten lopták el motorját.

A fiú átvágott egész Eurázsián, hogy fővárosunkban megpihenve guruljon tovább Afrikába. Esete sokakat megdöbbentett és segítségre ösztönzött. Az RTL Klub Fókusz című adása még több ember figyelmét hívta fel a kínos esetre – a nyilvánosság nem volt hiábavaló! Az eredeti Suzuki Djebel 250 ugyan nem lett meg, de rengeteg olvasó pénzadományt ígért, ám van, aki saját motorját is kölcsönözné. Két cég is érkezett, amely Kuniót egy másik motorkerékpárral támogatná.

A részleteket most még nem árulhatjuk el, de hamarosan tájékoztatjuk önöket a legújabb fejleményekről. Hamarosan visszatérünk! 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.