Az Alpokban motorozik a japán

2010.10.07. 12:43
6 hozzászólás

„A vidéki utakat imádom!” - írta Kunio, mikor megérkezett Gömörbe. Békés, kisvárosi sörözésről ábrándozott, és amint később elmesélte, minden úgy történt, ahogy szerette volna. Oroszországban már megismerte a vodkát, Szlovákiában összebarátkozott a Fernettel – hideg éjszakák voltak, kellett a melegedés.

Ausztria nyugati részéről nem voltak olyan jó emlékei: „Esett, szörnyen hideg volt. Bécsbe éppen csak beugrottam, a város sem nagyon néztem meg, így utólag már kicsit bánom.” Már a búcsúztatásnál láttuk, hogy a Suzuki Djebelhez kiválasztott tanktáskája nem nagyon passzol a Hondára, így az osztrák fővárosban beszerzett egy alkalmasabbat.

A japán világutazó a motorosok által kedvelt tó partjára is ellátogatott. „Faaker See gyönyörű, örömmel vertem le sátramat a partján. Legnagyobb meglepetésemre két magyar jött oda hozzám, felismertek – ti aztán mindenhol ott vagytok!”

 

 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.