Megkerült Kunio, a japán motoros

2011.04.22. 11:05
30 hozzászólás

A több hónapos angliai gyógyszerkísérlet, nézelődés és előrehaladt depresszió után a Budapesten meglopott Aoki Kunio ismét előkerült. Ugyan a Carnet de Passage még mindig nincs a motorjához, de most már nem is akar: hónapokig hiába várt és spórolt, a gép nincs az ő nevén, haza kéne hoznia a Hondát, és az ára többszörösét befizetnie kaucióként – inkább módosította az útvonalat.

Nemrég visszatért Spanyolországba, ahol egy olvasónknál pihent a Dominator. A világutazó beindította, majd Gibraltárnál átlépett Afrikába. Jelenleg Marokkóban motorozik, bejárja a sivatagot és az Atlasz-hegységet. Ma még Ourzazatében élvezi az ingyen wifit, de holnap indul Zagorába, majd onnan M'hamidba, ahol az óriási dűne található.

Elmondása szerint hamarosan visszatér Magyarországra, majd innen utazik haza Japánba. Elárulta, fejében már ott az újabb, grandiózus túra terve.
 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.