Egymást gyilkoló motorosok

2011.07.25. 14:20
67 hozzászólás

Egy közepes balos kanyar, szolid tempó, majd váratlanul szemből kiütik alólad a gépet. A sportmotorosok rémálma vált valóra néhány napja a kaliforniai Mulholland Drive-on, amikor a Suzuki GSX-R-t vezető, szabályosan haladó motoros, egy kanyarból kicsúszó Honda CBR600RR-rel ütközött. Az alacsony sebesség ellenére is brutális erejű csattanásban mindkét gép eleje szétrobbant és pilótáik még így is örülhetnek, hogy nem keveredett bele egy autó is a balesetbe.

A videó kísérőszövege szerint a vétlen Suzukis már jól van, a kicsúszó Hondást viszont alighanem még mindig a kórházban foltozzák, hiszen a lassított felvétel tanúsága szerint az itthon is általános farmer, pulóver összeállításban indult szerpentinezni élete alighanem legemlékezetesebb délutánján. Sebfetisiszta olvasóinknak ajánljuk azt a képkockát, melyen a Hondás fiatalember alkarral tompít az aszfalton.

Elvileg több módja is lett volna a baleset elkerülésének, de tegye fel a kezét aki képes helyesen reagálni egy ilyen helyzetben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.