Ezt sem várnánk egy Harley-tól...

2012.07.16. 13:33
23 hozzászólás

Bevallom, meglepődtem. Annak ellenére, hogy kifejezetten kedvelem a Sportstereket és szívesen nézek belőlük készült átépítéseket, még sosem találkoztam olyannal, ahol a cél a supermoto külső volt. Endurót, dirtbike-ot és choppert láttam sokat, de az ügyesen átfaragott V2-esen azonnal megakadt a szemem.

A TPJ Custom a gyárilag erősített Buell verziót vette alapul. Elegáns, egyedi vázat készítettek, majd folytatták a különcködést – a csapágyakon, a kábeleken és pár alkatrészen kívül mindent egyedileg erre szabtak. A magasra húzott sárvédő egyben az olajtartály szerepét is ellátja, az apró tank pedig elfedi az elektronikát.

Érdekes és ötletes a kaliforniai cég gépe: a kedves ívek sosem látott hangulatot kölcsönöznek a supermotónak, míg a nagy kéthengeres biztos, hogy szórakoztatóvá teszi a gyári gépnél feltehetőleg lényegesen könnyebb alkotást.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.