2014.10.15. 07:51

Amikor megrendeztük az első Parkoló Parádét, talán még mi sem gondoltuk, hogy ennyire népszerű lesz. Most, a hatodik alkalomra készülődve azonban már elmondhatjuk, ritka az ilyen jó hangulatú autós-motoros találkozó. Itt ráadásul a hangsúly rajtatok és gépeiteken van. Nincs felesleges motorbőgetés, gumiégetés, száguldozás – eddig minden alkalommal sikerült kulturáltan együtt tölteni azt a néhány órát.

IMG 0243

Mindegy tehát, hogy ötvenes Simson, robogó, vagy éppen ezerpárszáz köbcentis nagymotor, gyere el, és érezd jól magad! Jöhetsz egyedül, a pároddal, vagy éppen márkaklub tagjaként, a kellemes kikapcsolódás garantált. A felszabadult beszélgetések közben pedig olyan autókat és motorokat is láthatsz, amit az utcán már csak nagyon ritkán.

IMG 0324

Hogy mikor és hol? Október 18-án, szombaton, szokás szerint a Hungexpo területén. Bár ez munkanap, de kettőkor kezdünk, lesz időtök odaérni. Idén ez már az utolsó alkalom, bízunk a jó időben, a napsütésben, de egy kis eső sem állíthat meg minket. A bejáratnál meglepetéssel várunk mindenkit, bent pedig totalcaros relikviákat is vásárolhattok.

IMG 0278

Szombaton tehát várunk titeket. Hozzátok ki a motort a garázsból, és mutassátok meg büszkén másoknak is. A legutóbbi Parádé szintén nagyon jól sikerült, ilyen sok és sokféle motort az előző közös parkolásainkon még nem láttunk. Kedvcsinálóként lapozgassátok csak végig a galériát, és ne hagyjátok ki az év utolsó Parkoló Parádéját!
Motorral hussanjatok a zöld ablakos üvegépület elé, a díszburkolatra, ott a legkomfortosabb.