Idén is lesznek Totalbike tréningek

2018.06.27. 16:43

Idén is lesznek Totalbike tréningek, egy motorosoknak (2018. július 15.) és egy robogósoknak (július 21.). A motoros tréning helyszíne a Hungaroring Tanpálya lesz, a képzést pedig a Tanpálya oktatói tartják. Délelőtt két rövidebb kurzus lesz két-két órában, ami elsősorban azoknak érdekes, akik még soha nem vettek részt vezetéstechnikai kurzuson. A két órába egy rövid elméleti felparaméterezés, fékezéses és kitérési gyakorlatok, illetve némi kanyaretechnika fér bele, vagyis a legalapabb biztonsági manőverek.

Ez a motor magabiztosan oda lett szúrva az ívre!
Ez a motor magabiztosan oda lett szúrva az ívre!

A délutáni négyórás tréning alapját is ezek adják, de kistempójú, egyensúlyi gyakorlatok mellett a lejtőn/emelkedőn való motorkezelésre is kitérünk. Ide is jöhetnek tréningszűzek, de azoknak is érdekes lehet, akik láttak már ezt-azt a motoros pályafutásuk során.

A robogós tréning július 21-én lesz a Hungexpón (!) - vagyis ötvenes robogóval könnyebben megközelíthető, de nem csak ötvenes robogókat várunk, hanem minden váltó nélküli járművet, az egészen nagy díványokig. Két délelőtti és két délutáni csoport lesz, egyenként két-két órásak - a tananyag pedig a helyes kanyarodásból és a megfelelő fékezésből áll majd.

Bármekkora főnök vagy, egy kis tréning sosem árt! Karotta sem volt rest visszaülni az iskolapadba!
Bármekkora főnök vagy, egy kis tréning sosem árt! Karotta sem volt rest visszaülni az iskolapadba!

Pontos részletekkel és a jelentkezési oldallal hamarosan jelentkezünk!