Hé, BMW-sek, fotóztatok?

2009.04.24. 23:16

A BMW fotópályázat segítségével keresi az inspiráló képeket a 2010-es naptárához. A téma „Utazás BMW motorkerékpáron”, a részvétel minden amatőr és profi fotós számára nyitott.

A kiválasztott tizenhárom győztes (tizenkét hónap plusz a címlap) különleges ajándékban részesül: a júniusban megrendezésre kerülő BMW Motorrad Days 2009-en a bajor gyár vendégszeretetét élvezheti Garmish-Partenkirchenben, ahol értékes BMW ajándékcsomagot és a VIP csomag részeként két éjszakát kap teljes ellátással.

A pályázatra fényképek feltöltésével vagy e-mailben való elküldésével lehet nevezni - fő elvárás, hogy egy bármilyen korú BMW motorkerékpár is látható legyen rajtuk. Csatolható egy rövid útleírás képekkel, de akár GPS koordinátákat is meg lehet adni. A zsűri elsősorban digitális fényképeket vár, de természetes nyomtatottal illetve negatívval is nevezni lehet.

A beküldési határidő 2009. május 31. A legjobb harmincat a gyártó oldalán nézhetik meg az érdeklődők, a fotókból szakmai zsűri választja majd ki azokat, melyek a következő évi naptáron szerepelhetnek majd. A legutolsó pályázatos úton elkészült BMW Motorrad naptár anyagából itt inspirálódhat.