Ez már szinte hadigépezet!

Le Visonta: Dunaharaszti Vadak

2015.07.01. 10:14

Veszedelmes név, tömör bemutatkozó, vasfegyelem: bemutatkoznak a Dunaharaszti Vadak!

A négy pilóta, akik a 24 óra nehéz megpróbáltatásait fogják teljesíteni, már gyerekkoruk óta űzik a legvadabb dolgokat a lakosság nagy örömére, ezért a nevük hírhedt a faluban. („nagy szart, igazából senki sem ismeri őket.”)


Legbelül érezték, hogy életük nem teljes. Mindig valami kihívásra vágytak, amivel a bennük lévő végtelen őrültséget le tudják nyugtatni. S tessék, rátaláltak erre a kihívásra. Egyszerre bólogattak, hogy „IGEN” ez lesz, ami kell nekünk, plusz egy kóla. Most mindenki látni fogja, hogy kik a legvadabbak a vidéken. ("aki kíváncsi lesz rá.")

Első pilótánk Tomi, akinek a térdében több a csavar, mint a motorjában. Ő a csapat összetartója, pedig csak a szétszedésben jeleskedik. Sok járgányt kipróbált már, de a szobabicikliben a legjobb. Mellette még itt van Lali, aki az ugratások és trükközések nagy mestere lenne, ha a gravitáció nem húzná a föld felé.



A csapat harmadik tagja Robi, aki igazi sasszem. Legalábbis a klinika ezt állítja. Elméletileg a szeme az összes kanyarra ki van élezve, gyakorlatban majd kiderül. De a sok ifjú mellé kell még egy veterán is a csapatba. Sokáig kerestük a megfelelő embert, aki érdemes lesz a posztra. Végül kedvenc autófényezőnkre, Krisztiánra esett a választás.

Az összes pilóta ért a gyorsasági-, cross- és pálya- motorhoz, ezért nem fog ki rajtuk egy robogó. Jellemző, hogy a csapatot még sajnos nem sikerült összetrombitálni egy közös képre.

Dunaharaszti Vadak a Facebookon.