Atya isten, mekkora csapat!

Totalbike24: Race Face

2017.07.10. 10:34

Csapatunk hirtelen felindulásból keletkezett, annak ellenére, hogy már egy éve próbálunk összeverbuválni egy csapatot. Igazából el sem hittük, hogy bekerülhetünk, de Fortuna Istennője és Iván ügyes kezei közbeszóltak, és megadták a lehetőséget.

Te jó ég, Drapál Ferenc a pályán, Drapál János fia! Meg kell őrülni, milyen csapatok jönnek! Elképesztő színes brigádnak ígérkezik húszas, harmincas és negyvenes pilótákkal. A csapatnév ráadásul zseniális.

Amint megtudtuk, hogy kisorsoltak minket a második körben, azonnal elkezdtük komolyan szervezkedni. Már csak három elhivatott pilóta kellett, egy profi szerelő és egy motor. Nagyjából három nap alatt összejött a csapat és a motor is. A nevünk úgy keletkezett egyébként, hogy olyan csapattagokat szerettünk volna összehozni, akik már láttak pályát élőben, lehetőleg gurultak is rajta, és ha már gurultak is, akkor valószínűleg Race Face-t vágtak közben. Célunk a top 10-be kerülés. Kösse fel mindenki a gatyót, mert jövünk.

Versenyzők:

Rajnai Gábor vagyok, 24 éves. Gyerekkorom óta két keréken gurulok, mindig is motorozni akartam, amit 5 évvel ezelőtt - a motor árának összespórolása után - el is tudtam kezdeni. A hétköznapokon kiadványszerkesztőként/fotósként/social media managerként tevékenykedek, ha pedig végre kiszabadulok az irodából, akkor általában vagy egy fék nélküli örökhajtós pályabringával járom a várost és környékét, vagy éppen motorozgatok valamerre. 50-es robogóval még életemben egy percet se közlekedtem, így biztos vicces lesz az első pár kör, de az ideális íveket kegyelmet nem ismerve fogom ellesni és kitanulni a szabadedzésen. Tulajdonképpen már a verseny gondolatától is felmegy bennem az adrenalin, az pedig biztos, ha elkap a versenyszellem, akkor semmi másra nem fogok koncentrálni, csak hogy - a megbeszéltek ellenére - beszúrjam féktávon. Egy szó mint száz, biztos, hogy hatalmas móka lesz, és mindent megteszek majd azért, hogy ott legyünk a legjobbak között!

Drapál Ferencnek hívnak, 47 éves vagyok. Az életkorom ne tévesszen meg titeket, a pályán nem fogom olcsón adni a bőrömet. Az édesapám volt Drapál János, a rendkívül sikeres motorversenyző, rá és a saját eredményeimre is büszke vagyok - ezek régi történetek. Majdnem biztos, hogy többségetek manapság garantáltan többet, és esetleg még jobban is motorozik, mint én. Régóta szerettem volna megmérettetni magam egy hosszútávú motorversenyen. Az igazat megvallva, nagyobb köbcentiben, de lehet, hogy kezdésnek ez pont jó. Bízom abban, hogy remek hangulatban fog zajlódni az egész. Alapban elejétől a végéig szórakozásnak fogom fel, ha ebből még egy említésre méltó eredmény is összejön, az már számomra teljes siker lenne. Kívánok minden részvevőnek sikeres felkészülést, találkozunk a pályán!

Gönczöl  Krisztiánnak hívnak, 34 éves vagyok, jelenleg egy CNC gépműhelyben dolgozom. Gyerekkorom óta csak két keréken élem az életem - kivéve a ralis időszakomat, amikor a járókával stoppie-t nyomattam a küszöbön, átestem a holtponton, aminek eredménye szemöldökszakadás lett. Már a Le Visontán is ott voltam nézőként, és akkor eldöntöttem: csinálok egy csapatot! Csináltam is, a legutolsó pillanatban. Szeretnénk emelni a verseny színvonalát, reméljük tudjuk is majd.

Száraz Attilának hívnak, 41 éves vagyok. Voltam motorosfutár, jelenleg kamionsofőrként dolgozom. Szabadidőmben motorozok, ha éppen nem fényesítgetem a vasam, vagy nem a családommal töltöm az időmet. Értek a technikához is, a Fiat Fiorinóm motorteréről bárkit megkínálok egy spagettivel, az RSV-m pedig a legmegbízhatóbb motor a világon! Legalábbis szerintem. Szerelmes vagyok az olasz technikába, hiába mondják, hogy az olaszok csak a divathoz és a tésztához értenek.

Sajtós: Lőrincz Klaudiának hívnak, 20 éves vagyok, bártenderként dolgozom. A srácoknak kell egy "Facehírvivő", ezért ott lehetek én is. Imádom a motorokat, az autókat, a repülőket, mindent ami gyors és hangos. Hajrá Race Face! :)

Szerelő: Bán Levente,a "Mechanik" - szóval 34 éves vagyok. Repülőgép-szerelőből lettem motorszerelő (az olasz motorok védőszentje). 2003 óta indulok motorversenyeken, főleg MZ-kupán.  Azt hiszem kétszer  voltam bajnok. Emellett mentem 125-ben, Alpok-Adria gyorsasági endurance versenyen és ötször voltam veterán 24 órás versenyen, háromszor abszolút győzelemmel. Az Apriliánkat én készítem fel, és reményeim szerint jó helyezést fogunk elérni.

Kövesd őket Facebookon!