Megoldottuk a robogórendszámot!

2012.09.23. 14:52

Érdekek és ellenérdekel véres, gigászi küzdelem Magyarországon a segédmotorkerékpárok rendszámozásának kérdése. Népi kezdeményezés szinten Winkler Róbert megoldotta a kérdést.

2.jpg

Az Ebayről imporált japán feliratos műrendszámot, amely annyira jól néz ki, hogy azonnal lecsapott rá Zách Dani is, eredeti japán Vespákat vizionálva. Tény, hogy az én fejemben is megfordult, hogy azonnal veszek hozzá egy robogót, bár kissé félek, hogy Gung Bao csirke van ráírva. Csak egy fasza rovásírásos rendszámban bíznék.

Csak egyre kell vigyázni: nehogy egyedi azonosító jel meghamisításának vegye a hatóság, mert aztán mehetünk "Free TC" táblákkal a börtön elé, hogy kiszabadítsuk a Totalcar robogós huligánjat.

(Ez persze vicc, gáz csak az lenne, ha valaki magyar rendszám helyett használna japán díszrendszámot. A semmi helyett nyugodtan lehet ilyesmit applikálni rendszámra nem kötelezett járműre, hiszen ez csak egy tábla, annyi, mint egy matrica, nem hatósági jelzés. Legfeljebb a fafejűbbek levetetik, de kötve hiszem.)

4.jpg