Motoros dzseki, ami hét nyelven beszél

2002.08.22. 10:10

 
   
   

A francia Plastex cég, a Bering termékek forgalmazója és gyártója 2001-ben ünnepelte fennállásának ötvenedik évfordulóját. Ebből az alkalomból a tervezők megterveztek, a gyártók pedig legyártottak egy kabátot, amely az 50 év minden tapasztalatát, fejlesztését és technikai tudását egyesíti magában.

Az Ultimate fantázianevű dzseki mindössze 100 darabban készült, minden egyes példány sorszámozva. A különlegesen exkluzív megjelenés mellett az új modell minden kényelmet megad viselőjének, ami motorozás közben elvárható. A kivehető protektorok már természetesek a Bering modellekben, így az évfordulós darabból sem hiányozhatnak.

 
   
   

A Plastex által kifejlesztett ADT rendszerrel könnyen a test formájára igazítható a kabát, ComforTemp membrán pedig télen-nyáron kellemes hőmérsékletet biztosít a motoros számára.

A kabáton található rengeteg zseb, praktikus tépő- és patentzárak mellett különlegességnek számít a beépített hőmérő és a villogó biztonsági lámpa.

A Magyarországra érkezett összesen négy darab Ultimate kabátból kettő - egy M-es és egy L-es méretű - most még megvásárolható a Frontosa Motorosboltban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.