Capirossi feleséget választott, de csapatot még nem

2002.08.30. 12:02

 
   
   

Loris Capirossi a lehető legnagyobb dolgot cselekedte meg a MotoGP futamok nyári szünideje alatt. Hivatalosan is bejelentette, hogy elvette feleségül a vele hosszabb ideje együtt élő barátnőjét, Ingrid Tence-t. Az esemény egy polgári esküvő keretében zajlott le Monte Carloban még júliusban, de a pár szerette volna megáldatni frigyüket egyházi ceremónia keretében is, ezért augusztusban Capirossi szülővárosába, az olaszországi Borgo Rivola-ba utaztak.

Capirex már túl van a házasodáson ugyan, azonban még mindig nem döntötte el melyik csapatnál folytatja jövőre. A tehetséges olasz versenyzőnek ajánlata van a Ducati-tól, a Kawasaki-tól, az Aprilia-tól, és jelenlegi csapatától, a West Honda Pons-tól is.

A döntés azért húzódik, mert a West Honda Pons csapat egyelőre csak egyetlen Honda RC211V négyütemű versenygépet kap a következő szezonra, így a csapat valamelyik versenyzőjének a már korosnak számító kétütemű NSR500-assal kellene versenyeznie. Capirossi azonban nem szeretné ezt, de valószínűleg Barros, a csapat másik versenyzője sem. A döntés nem lesz egyszerű a két remek pilóta közt, remélhetőleg mindkettőnek jut a Honda nagyszerű négyütemű versenymotorjából.