Sorozás Harley-Davidsonnal

2002.09.06. 08:55

 
   
   

Az Amerikai Egyesült Államokban, ha nem is kolbászból van a kerítés, de a tengerészgyalogságnál a sorozó tisztek speciális kétkerekű járműveket kaptak, hogy ezek látványának segítségével minél több fiatalt győzzenek meg arról, milyen jó a dolga egy tengerészgyalogos katonának.

Az amerikai hadseregben szolgálni egyébként sem hasonlítható össze hazánk véderőiben teljesített szolgálattal, ha azonban az ifjoncokat nálunk is egy Harley-Davidson Fat Boy mellett állva győzködnék a haderőbe állás nagyszerűségéről, valószínűleg dugig lenne a hivatásos állomány.

A tengerészgyalogság sorozó egysége 16 darab Harley-t kapott, speciális vörös fényezéssel, a tank oldalán a Marine Corps kard emblémája látható. A válogatott sorozó tisztek ezekkel a gépekkel járják majd az amerikai vidéket, mint a "Motorcycle Marine" egység tagjai. A motorjukhoz speciálisan elkészített bőrdzsekiket kapnak a tisztek, amely hasonlít egyenruhájukhoz. Az állomány tagjainak el kell végezniük két elismert motoros tanfolyamot, mielőtt megkezdik munkájukat új alakulatuknál.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.