Megalakul a guzzisták világegyesülete

2002.09.10. 10:12

Nemzetközi Moto Guzzi találkozó Mandello del Larioban
2002. szeptember 28-29.

 
   
   

A Moto Guzzi Mandello del Larioban lévő gyára 2002-ben ünnepli 81. évfordulóját. Ebből az alkalomból ismét nemzetközi találkozót szerveznek a városban. Az idei összejövetel különleges alkalom lesz, nem csak azért, mert idén Mandelloban megalakul a Moto Guzzi World Club, hanem azért is, mert ezen a hétvégén fogják bemutatni a legújabb Moto Guzzit, a Stradale 750 elnevezésűt. Ez az első teljesen új modell azóta, hogy a Moto Guzzi gyár az Aprilia csoport tagja lett.

A találkozóra egyébként nem csak a Moto Guzzi tulajdonosokat várják. A program az előző éviekével megegyezően szombaton, azaz szeptember 28-án a regisztrációval kezdődik, majd a gyár és a múzeum megtekintésére nyílik lehetőség. A délutáni szervezett városnézés után este folk- és rockzenekarok játszanak, az éjfél közeledtével pedig tűzijáték teszi majd felejthetetlenné a hétvégét. A találkozó alkalmával a távoli országokból a gyárhoz zarándokoló Moto Guzzik megtekintése mellett a 2003-as modellek bemutatója is nagy látványosságnak ígérkezik.

A vasárnap délutánt az oklevelek átadása zárja, amikor díjazzák majd a legnagyobb létszámú-, legnagyobb távolságból érkezett-, és a külföldi csoportokat, a legeredetibb és a legszebb motort, a legidősebb és a legfiatalabb férfi motorost, és a legmesszebbről egyedül érkező motorost.

Vajon a motoros nőket miért nem díjazzák?
Ancsa