Ráncfelvarrás a Suzuki nagytestű robogóin

2002.09.11. 08:26

 
   
   

Az idén megjelent Suzuki Burgman 650 formáival mind a tervezők, mind a vásárlók igen elégedettek, így a gyár úgy döntött, hogy hasonló stíluselemeket alkalmaz a 250-es és 400-as nagytestű robogóin is. Az erőforrások maradnak a jól ismert egyhengeres 250 és 400 köbcentis gépek, de mind a két egység benzinbefecskendező rendszert kap a tisztább üzem érdekében.

Ezzel a Burgman-ek már megfelelnek a majd jövőre életbe lépő igen szigorú EU szabályozásnak, amely a motorok kipufogógáz kibocsátását minden eddiginél jobban korlátozza. A 250-es változatnak módosították a vázát, hogy javuljon a kormányozhatósága, és a stabilitása. Mind a két modell új 5 küllős felniket kapott, valamint egy kettős reflektorral ellátott első lámpát, nagyobb rakodóhelyeket, új műszerfalat, és 12 voltos csatlakozóaljzatot. Az új gépek árai valamelyest növekednek majd, de nem jelentős mértékben.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.