Techno motor a Guzzi-tól

2002.09.18. 12:51

 
   
   

A Moto Guzzi legújabb prototípusa látható a képen, amely egyelőre a meglehetősen egyedi, Technocustom névre hallgat. Nyilván ennek a motornak nem is lehetne hétköznapi a neve, amint azt formavilága mutatja. A Moto Guzzinak nagy előrelépés ez a prototípus, mivel termékei közt eddig inkább csak cruisereket és sportmotorokat találhattunk.

A Technocustom valami teljesen másnak tűnik. Nyilvános bemutatkozása a müncheni Intermoton várható, azonban ez egyelőre csak egy koncepció motor lesz. A nemsokára látható prototípus mindössze azt a célt szolgálja a gyártó részéről, hogy bemutassa, a Moto Guzzi milyen irányba szándékozik elindulni az új modelljeinek kibocsátásakor, és ezzel mérje le vásárlói véleményét az új formákkal kapcsolatosan.

A motor hasonló stíluselemeket alkalmaz, mint a Harley-Davidson V-Rod, vagy a Yamaha Road Warrior. A gépben a Guzzitól jól ismert, keresztben álló V2-es motor található, azonban hogy versenyképes lehessen a piacon olyan ellenfelekkel szemben, mint például a 115 lóerős V-Rod, megkapja a 4 szelepes Daytona sportgép motorját, amely 105 lóerőt produkál a főtengelyen.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.