Silver Wingesek nyugalom!

2002.10.03. 10:11

 
   
   

A tegnapi Honda Silver Wing visszahívás című hírünk megbolygatta a kedélyeket, ezért szeretnénk most megnyugtatni minden Honda Silver Wing tulajdonost, hogy nem kell leszállnia kedvelt óriásrobogójáról és leláncolni ott, ahol van. Nyugodtan közlekedhet vele az enyhe őszi napokon még a minősíthetetlen budapesti utcákon is.

Mindamellett a hír igaz, és október végéig a Honda Hungary Kft. minden Silver Wing tulajdonost egyesével kiértesít, és levélben tájékoztatja az ügyfeleket a garanciális javítás részleteiről, és persze időpontjáról. Ha addig is bármilyen kérdése-félelme merülne fel az ezüstszárnyas robogótulajdonosnak, nyugodtan forduljon a Honda márkakereskedésekhez, vagy a Honda képviselethez.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.