Tegnap megnyílt a budapesti Autótechnika kiállítás

2002.10.03. 16:47

 
   
   

Míg a szponzorként is működő cégek standjain itt-ott felbukkan egy-egy motorkerékpár (Orgoványi Gyuri és Erdős Csaba dragsterei, vagy Bitti versenymotorja), a kétkerekűek szerelmesei ne számítsanak sok érdekességre. Az Autotechnika kiállítás - ahogy ez kétévenként lenni szokott - a háttéripar megjelenési lehetősége, így az alkatrészek, szervizberendezések, fényező- és ápolóanyagok forgalmazói építettek standokat.

Motoros érdeklődéssel a kenő- és ápolóanyag forgalmazó cégeken kívül a hazai motorgumi felhozatalt lehet végigböngészni. Aki még jogosítványszerzés előtt áll, ízelítőt kaphat a PÁV-vizsga feladatokból. A K pavilonban a veterán autók között jutott hely néhány motornak is, mint például a mára inkább fogalomként szereplő Bervának és a White Pannóniának. Rendeztek szavazást is, mi ez utóbbit választottuk legszebb veteránmotornak.

A másfél óra alatt vígan végigjárható kiállítás vasárnapig tart nyitva, a belépőjegy ára 1000 Ft, diákonak, nyugdíjasoknak és katonáknak 700.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.