A Moto Guzzi gyár visszahívta California modelljeit

2002.10.08. 11:03

 
   
   

Néhány hazai tulajdonost is érint a Moto Guzzi gyár legutóbbi visszahívása, amely az 1997. szeptember és 2001. február között gyártott, összesen 2284 darab eladott California modellre vonatkozik világszerte.

A 2001. előtt szerelt Californiák még csak egy, húzó gázbowdennel voltak felszerelve, míg az újabb modellek már dupla gázbowdennel. Tehát a visszahívás nem valamiféle rossz szerelés, vagy anyaghiba miatt történik, hanem csak elővigyázatosság a gyár részéről.

A hazai importőr, az MBC Kft. az olasz gyártól megkapta a részletes listát alvázszámok szerint, hogy mely Magyarországon értékesített motorokat érinti a visszahívás. A magyarországi dealerek megkapták az általuk értékesített és az érintett motorok tulajdonosainak listáját és a beszerelendő visszahúzó gázbowdent, amelyeket térítésmentesen beszerelnek a motorokba.

A visszahívás nem olyan súlyú, hogy azonnal behívják az érintett motorokat, elegendő, ha a soron következő kötelező szerviz alkalmával végzik el a cserét.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.