Árvereznek a Ducatinál

2002.10.16. 14:10

 
   
   

Na nem a patinás olasz motorgyárat adják el nagy hamarjában, de nem is a Budapesti márkaképviselet kerül kalapács alá. E hó 26-án a Ducati motorkerékpárokat árvereznek a Ducati Budapest motorkerékpár szalonjában.

Licitálni új motorokra lehet, a 2002-es és 2003-as modellév darabjaira egyaránt. Még az sem kell, hogy egy táska pénzzel ballagjunk a csepeli szalonba, merthogy az árverésre kerülő darabok a hagyományos részletfinanszírozás keretén belül is megvásárolhatók.

Úgy látszik, hagyománnyá válik ez a szezonzáró-szezonnyitó aukció a Ducati Budapestnél, ugyanis tavaly is volt hasonló próbálkozás, ami nagy sikert aratott, főleg a vevők körében

Az árverés időpontja: 2002. október 26. szombat, 14 óra Az árverés helyszíne: 1214 Budapest, (Csepel), II. Rákóczi Ferenc út 277/a.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.