Pitt újabb szerepet kapott a Kawasakinál

2002.10.11. 10:25

 
   
   

Természetesen oldalunkon nem Brad Pittről van szó, hanem a Supersport 600-as bajnokságban versenyző, volt világbajnok ausztrál Andrew Pittről. De ez reméljük senkit sem akadályoz meg abban, hogy továbbolvasson minket. Ugyanis ez a 26 éves Pitt a hétvégén mutatkozik be a Gyorsasági Motorkerékpáros VB legrangosabb géposztályában.

Az év hátralévő időszakában a múlt hétvégén megsérült Akira Yanagawát fogja helyettesíteni a MotoGP kategóriában a Kawasaki versenycsapatában. Az ausztrál versenyzőt az utolsó pillanatban hívták meg, mivel a Japán Nagydíjon Yanagawa rendesen összetörte magát a 7. körben. Eredetileg mindenki azt hitte, csak a motor sérült meg, de a későbbi vizsgálatok kimutatták, hogy Yanagawanak eltört egy csontja csípőjében, így a bajnokság hátralévő 3 futamán nem tud már részt venni.

Pitt elmondta, hogy TV-n keresztül látta a balesetet, de csak akkor fogta fel, hogy Akira megsérült, amikor a csapatvezető Harald Eckl felhívta őt Japánból, és közölte, hogy pakolja össze a cuccát, és fogjon egy repülőt Malájzia irányába. Minden motorversenyző a GP-ben szeretne menni, így ez egy fantasztikus lehetőség Pittnek, de ő szerette volna, ha ehhez nem Yanagawa sérülése révén jut hozzá. Sepang új pályának számít az ausztrálnak, sőt még az új ZX-RR Kawasakin sem ült soha, úgyhogy első versenye alkalmával minden bizonnyal nem a világot akarja majd megváltani.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.