Valamit még tartogat a Honda

2002.10.31. 09:34

 
   
    A japán modellnél könnyebb lesz az európai verzió

Magyar Honda forrásokból tudjuk, hogy a Honda még nem fejezte be 2003-as modellpalettájának teljes feltöltését. Van még a tarsolyban egy CB1300, egy frissített 600-as Hornet, valamint Foresight és Pantheon robogók 125-ös és 150-es verziója.

Egyenlőre még csak találgatni tudunk, hogy fognak kinézni ezek a motorok, de remélhetőleg nemsokára már tudunk képeket is közölni az új modellekről. Legkésőbb december elején, ugyanis ekkor tartják Olaszországban, Bolognában a hivatalos Honda bemutatót. . Az új kishornetről egyelőre annyit tudunk, hogy megkapja a CBR600 benzinbefecskendezéses motorblokkját, valamint a tavaly bemutatott 900-as Hornet-hez fog külsőben hasonlítani, így változni fog a tank alakja, formásabb lesz a farokidom, és a 900-aséhoz hasonló LED-es hátsólámpát is kap.

A Honda CB1300-asát már tavaly is kiállították Milánóban, de míg Japánban gyártották az óriási retrobike-ot, Európába eddig nem hozták. Várhatóan nagy riválisa lesz a Suzuki GSX1400-as izomgépnek. Igaz ugyan, hogy a Suzuki motorja 100 köbcentivel nagyobb, de a Honda előreláthatólag 9 kg-mal könnyebb lesz 228 kg ellenfelénél, és biztos hozni fogja annak 100 LE körüli teljesítményét.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.