Viszik, mint a cukrot az évfordulós Harley-Davidsonokat

2002.11.06. 09:51

 
   
   

A Harley-Davidson motorkerékpárgyár közeledő 100. évfordulója igencsak megnöveli a vásárlási kedvet. Már kaphatóak a neves alkalomra gyártott évfordulós motorok. 2002 harmadik negyedévében mindenesetre megugrott az eladás, a vállalat bevétele 1,14 milliárd dollár, azaz 31,8 %-kal volt idén nagyobb, mint tavaly ugyanebben az időpontban. Ezzel a gyár fennállásának legjobb negyedévét produkálta.

A világon mindenhol megtalálható Harley-Davidson kereskedői hálózat 18%-kal több új motort adott el az elmúlt kilenc hónapban, mint a megelőző évben. Ez egészül ki a motoros ruházattal és a kiegészítőkkel. Idén előreláthatólag 263 000 legendás motorkerékpár gördül ki a Harley-gyárból, míg jövőre 10%-kal tervezik megnövelni a termelést, azaz 289 000 Harley-Davidsonnal fog több gurulni az utakon.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.