Megint nincs Dongó

2002.11.08. 08:43

 
   
   

Egy éve beszámoltunk újságunkban a Dongó segédmotor-kerékpár újjászületéséről. A Magyarországon ismét kapható kerékpárra szerelhető 48 köbcentis motor a legendás Dongónál jóval korszerűbb és megbízhatóbb, az olasz Bernardi gyár terméke. Volt.

Sajnos a Dongó-őrülteknek egy rossz hírrel tudunk szolgálni: a Bernardi gyárat a Peugeot megvette. Ezzel leállították kismotoruk sorozatgyártását és a jövőben csak alkatrészeket fognak gyártani, a Peugeot gyári beszállítói lettek.

De van egy jó hírünk is: A magyar kereskedő a Dongó helyett egy másik moped forgalmazásába kezdett: a Törökországban gyártott RAMZEY-ből már több darab érkezett. Hamarosan részletes tesztben számolunk be róla oldalunkon.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.